Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

У понедјељак радионице за произвођаче из Подгорице и Цетиња

Почиње инфо-кампања за ИПАРД лике 1.2

Датум објаве: 18.11.2016 16:11 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Представници Директората за плаћања, Министарства пољопривреде и руралног развоја почеће у понедељак, 21. новембра 2016. године инфо-кампању по црногорским општинама, како би заинтересованим пољопривредним произвођачима појаснили услове, критеријуме и могућности новог пројекта бесповратне подршке инвестицијама у пољопривредна газдинства кроз пројекат ИПАРД лике 1.2

Прве промоције ИПРАД-лике 1.2 позива биће одржане у понедељак, 21.11.2016. године у Подгорици и Цетињу.

Промоција у Подгорици биће одржана у згради старе Владе, конгресна сала, у 10,00х, а на Цетињу, у великој сали Скупштине, у 14,00х.

Кроз јавни позив за додјелу бесповратне подршке за инвестиције у пољопривредна газдинства кроз ИПАРД лике 1.2 пољопривредним произвођачима биће на располагању 1.5 милион еура. ИПАРД лике пројекат финансира Европска унија у оквиру Инструмента претприступне помоћи (ИПА), а имплементира га Министарство пољопривреде и руралног развоја – Директорат за плаћања у сарадњи са Свјетском банком.

Министарство пољопривреде и руралног развоја, Директорат за плаћања позива пољопривредне произвођаче са подручја Подгорице И Цетиња да у што већем броју дођу на промоцију позива.