Manja slova Veća slova RSS
>

U ponedjeljak radionice za proizvođače iz Podgorice i Cetinja

Počinje info-kampanja za IPARD like 1.2

Datum objave: 18.11.2016 16:11 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Predstavnici Direktorata za plaćanja, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja počeće u ponedeljak, 21. novembra 2016. godine info-kampanju po crnogorskim opštinama, kako bi zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima pojasnili uslove, kriterijume i mogućnosti novog projekta bespovratne podrške investicijama u poljoprivredna gazdinstva kroz projekat IPARD like 1.2

Prve promocije IPRAD-like 1.2 poziva biće održane u ponedeljak, 21.11.2016. godine u Podgorici i Cetinju.

Promocija u Podgorici biće održana u zgradi stare Vlade, kongresna sala, u 10,00h, a na Cetinju, u velikoj sali Skupštine, u 14,00h.

Kroz javni poziv za dodjelu bespovratne podrške za investicije u poljoprivredna gazdinstva kroz IPARD like 1.2 poljoprivrednim proizvođačima biće na raspolaganju 1.5 milion eura. IPARD like projekat finansira Evropska unija u okviru Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA), a implementira ga Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja – Direktorat za plaćanja u saradnji sa Svjetskom bankom.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Direktorat za plaćanja poziva poljoprivredne proizvođače sa područja Podgorice I Cetinja da u što većem broju dođu na promociju poziva.