Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Најава: Сјутра свечано потписивање уговора за подршку кроз пројекат ИПАРД-лике 1

Датум објаве: 01.10.2015 11:42 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Министарство пољопривреде и руралног развоја организује у петак, 02.10.2015. године свечано потписивање уговора о додијели бесповратне подршке инвестицијама у пољопривредана газдинства у оквиру пројекта ИПАРД-лике 1.  

Свечаност ће се одржати у винском подруму Плантажа - Шипчанику, са почетком у 11,00х.

Прије почетка церемоније потписивања уговора са пољопривредним произвођачима, присутнима ће се обратити министар пољопривреде и руралног развоја проф. др Петар Ивановић, шеф Делегације Европске уније у Црној Гори Митја Дробнич и шефица Канцеларије Свјетске банке за Црну Гору, Босну и Херцеговину Татјана Проскурјакова (Татиана Проскурyакова).

ИПАРД-лике 1 је дио ЕУ/ИПА пројекта изградње институција у пољопривреди и руралном развоју у Црној Гори, који финансира Европска унија у оквиру Инструмента претприступне помоћи (ИПА), а кофинансира Владе Црне Горе. Пројекат имплементира Министарство пољопривреде и руралног развоја у сарадњи са Свјетском банком.

На свечаности која представља круну вишемјесечног рада на реализацији пројекта ИПАРД-лике 1, присуствоваће, осим потписника уговора и друге званице (представници државних институција, општина, међународних и домаћих организација, банака, привредника, пословних асоцијација и медија).

По потписивању уговора, за присутне биће приређен коктел.

Позивамо представнике средстава јавног информисања да испрате овај догадјај.

 

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја