Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Најава: Презентација пројекта ИПАРД лике сјутра у Подгорици, Пљевљима и Жабљаку

Датум објаве: 09.12.2014 16:30 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Представници Директората за ИПАРД плаћања Министарства пољопривреде и руралног развоја одржаће сјутра, 10. децембра, презентацију ИПАРД лике пројекта бесповратне подршке инвестицијама у пољопривредна газдинства, у Подгорици, Пљевљима и Жабљаку.

Представљање пројекта у Подгорици одржаће се у старој згради Владе, са почетком у 14,00х, у Пљевљима у општинској сали, у 10,00х, док ће на Жабљаку презентација почети у 14,00х, такође у општинској сали.

Промоције ИПАРД лике наставиће се у осталим црногорским општинама, према плану инфо-кампање, како би заинтересованим пољопривредним произвођачима појаснили услове, критеријуме и могућности новог пројекта бесповратне подршке инвестицијама у пољопривредна газдинства кроз пројекат ИПАРД лике. 

Кроз јавни позив за додјелу бесповратне подршке за инвестиције у пољопривредна газдинства кроз ИПАРД лике, пољопривредним произвођачима биће на располагању 4,1 милион еура. Пуни назив ИПАРД лике пројекта је „ЕУ/ИПА пројекат изградње институција у пољопривреди и руралном развоју у Црној Гори“, а финансира га Европска унија у оквиру Инструмента претприступне помоћи (ИПА). Пројекат имплементира Министарство пољопривреде и руралног развоја у сарадњи са Свјетском банком.

Министарство пољопривреде и руралног развоја позива пољопривредне произвођаче са подручја Подгорице, Пљеваља и Жабљака да у што већем броју дођу на презентацију.

Позивамо и представнике медија да испрате овај догађај.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја