Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Најава: Министар Ивановић одржаће редовни суботњи пресс током посјете подгоричких основаца фарми крава у околини Никшића

Датум објаве: 13.06.2014 10:09 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Министарство пољопривреде и руралног развоја организоваће у суботу, 14. јуна, обилазак једне од највећих фарми крава у Црној Гори за 50 подгоричких основаца.

У оквиру већ започете кампање Министарства за промоцију пољопривреде код најмлађе популације, дјеца 3. разреда ОШ „Штампар Макарије“ са својим учитељицама, обићиће фарму на којој се узгаја више од 200 грла музних крава, а која се налази у Жупи код Никшића и власништво је узорног пољопривредног произвођача Алексе Костића.

На породичном газдинству Костића, са дјецом ће се дружити и министар пољопривреде и руралног развоја проф.др Петар Ивановић, са сарадницима. Министар ће том приликом одржати редовну конференцију за новинаре.

Полазак дјеце планиран је у суботу, у 08,30х испред школе „Штампар Макарије“ у Подгорици.

Позивамо медије да испрате овај догађај. Представници медија из Подгорице или Никшића, имају обезбијеђен превоз до фарме у Жупи. Потребно је да се акредитују путем телефона 068 824 934 или мејла: ирена.ковацевиц@мпр.гов.ме

 

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја