Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
26.02.2018

Počinje veliki IPARD - velika šansa za crnogorsku poljoprivredu

Počinje veliki IPARD  - velika šansa za crnogorsku poljoprivredu

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović održao je konferenciju za novinare povodom danas objavljenog prvog javnog poziva za korišćenje sredstava iz velikog IPARD programa podrške crnogorskim poljoprivrednicima.Aktuelnosti

21.04.2018.

Ministarstvo poljoprivrede na manifestaciji “Dječiji proljećni vikend” održalo edukativnu radionicu – Kupujmo domaće

Ministarstvo poljoprivrede na manifestaciji “Dječiji proljećni vikend” održalo edukativnu radionicu – Kupujmo domaće

Ministarstvo poljoprivrede i ove godine obogatilo je program manifestacije “Dječiji proljećni vikend” sa sadržajima za djecu. Najmlađi posjetioci manifestacije koja se održava u Delta City centru, danas su imali priliku da na zabavno – edukativnoj radionici Ministarstva uče o poljoprivredi, proizvodnji bezbjedne i kvalitetne hrane i prednostima domaćih proizvoda.

više...
20.04.2018.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja na manifestaciji “Dječiji proljećni vikend”

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i ove godine obogatiće program manifestacije “Dječiji proljećni vikend”, sa edukativnim sadržajima za djecu, a u cilju razvoja svijesti najmlađih o važnosti poljoprivrede i proizvodnje bezbjedne i kvalitetne hrane.

više...
19.04.2018.

Sajam poljoprivrede u Podgorici: Kvalitetni domaći proizvodi da nađu mjesto u trgovinskoj i turističkoj ponudi Crne Gore

Sajam poljoprivrede u Podgorici: Kvalitetni domaći proizvodi da nađu mjesto u trgovinskoj i turističkoj ponudi Crne Gore

U cilju promocije domaćih proizvoda i boljeg plasmana kroz trgovinsku i turističku ponudu, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Glavni grad Podgorica i Montenegro biznis alijansa, a uz podršku Ministarstva ekonomije i Ministarstva održivog razvoja i turizma, organizovali su danas u Podgorici Sajam poljoprivrede.

više...
19.04.2018.

Javni poziv za davanje u zakup nepokretnosti u državnoj svojini u opštini Bijelo Polje

Na osnovu člana 29, 39 i 40 Zakona o državnoj imovini ("Službeni list CG", broj 21/09), člana 5 Uredbe o prodaji i davanju u zakup stvari u državnoj imovini („Službeni list CG“, broj 44/10), i zaključka Vlade Crne Gore broj 07-973 od 22.03.2018. godine, Ministarstvo poljoprivede i ruralnog razvoja objavljuje Javni poziv za davanje u zakup nepokretnosti u državnoj svojini u opštini Bijelo Polje.

više...
18.04.2018.

Sajam u Podgorici - “Domaći poljoprivredni proizvodi u turističkoj i trgovinskoj ponudi Crne Gore”,

U cilju promocije domaćih proizvoda i boljeg plasmana kroz trgovinsku i turističku ponudu, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Glavni grad Podgorica i Montenegro biznis alijansa, a uz podršku Ministarstva ekonomije i Ministarstva održivog razvoja i turizma, organizuju Sajam poljoprivrede koji će se održati, u četvrtak, 19. aprila, na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

više...